GEMINI ORO është një kompani që prodhon dhe bizhuteri ari dhe argjendi bërë italiane në Itali. GEMINI ORO me njëzet vitet e saj të eksperiencë në industrinë e bizhuteri operon në tregun italian në...
postato da marketingeuro il 28/06/2010
Categoria: Estero - tags: bizhuteri ari + gemini oro + gjerdan ari + shitjes online bizhuteri
Gemini Oro

GEMINI ORO është një kompani që prodhon dhe bizhuteri ari dhe argjendi bërë italiane në Itali.

GEMINI ORO me njëzet vitet e saj të eksperiencë në industrinë e bizhuteri operon në tregun italian në tregun evropian dhe në tregun ndërkombëtar të ofrojë klientëve të saj prodhimet e tyre në ari dhe argjendi.

GEMINI ORO prodhon koleksione për gratë, burrat dhe fëmijët e bërë në prodhimin e tërë krejtësisht në laboratorin e tyre në mënyrë të rrijë të sigurimit të gjallë e Made in Itali.

GEMINI ORO është shënuar nga ana e 833AR shënuar.

GEMINI ORO është një zhvillim dinamik dhe sinonim me mirëdashësi dhe vullnet dhe angazhim dhe inovacionit.

GEMINI ORO qëndron për cilësi që premton për të ruajtur për të kënaqur më të madhe të nevojave të çdo konsumatorit, duke u përpjekur për të siguruar një shërbim të vërtetë.

GEMINI ORO ka një strukturë që ndjek në çdo kohë shitjet e saj, në shënjestër vetëm për shitësit me shumicë dhe shpërndarësit, përmes zyrës së vet e shitjes, është e adresuar drejtpërsëdrejti për këtë arsye për t'i dhënë fund klientët dhe nuk të përcaktojë një shitje online e bizhuteri.

GEMINI ORO Politika është bazuar kryesisht në raportin cilësi-çmim e ka përqëndruar në vitet e fundit, duke përfshirë edhe imazhin korporativ që ne jemi të angazhuar për kujdesin në çdo detaj, në hijeshi të veçantë dhe saktësinë e dorëzimit, faktorë me rëndësi të konsiderueshme sot GEMINI ORO janë për kartën e biznesit të një kompanie serioze dhe profesionale.

Prodhimi
GEMINI ORO è bërë handcrafted tërësisht prodhimin e saj e bizhuteri.

 
GEMINI ORO prodhon unaza me gurë, rrathë, ari kalon, pendants ari, necklaces ari, pendants ari, gjerdan ari, gjerdan argjendi, varëse argjendi, angazhimi unaza, unaza, unaza diamant, pendants, ari Silver varëse, unaza e martesës, bizhuteri me gurë të çmuar, mustaqe, bizhuteri platinum, varëse, varëse ari, argjendi, rubies bizhuteri, perlat, vathë, unaza e martesës, ring smerald, unaza martese platin, gratë unaza ari, unaza femrat , bizhuteri argjendi për fëmijët, rrjet zirkon, pendants kryq, Trilogjia, byzylyk floriri, bizhuteri ari akuamarin unazë me safir.

GEMINI ORO kujdes çdo hap të prodhimit nga bashkimi dhe si fazat e saj të prodhimit është i kontrolluar në titull dhe në cilësi.

GEMINI ORO Bizhuteri është në dispozicion për çdo kërkesë për të japin kuotën e tyre.

Artikujt e sendeve
GEMINI ORO mund të prodhohen në ari dhe argjendi të gjitha letrave me vlerë 925.

Fonte: http://www.geminioro.com